Wedstrijd LVV - VK Gestel

Lutlommel VV behaaldeagelopen zaterdag een 8-0 overwinning tegen een zwak VK Gestel uit Lummen. De leider startte vrij gretig, maar doelpunten bleven in eerste instantie uit tot Jacobs in de 35e minuut de 1-0 scoorde alvorens de score 5 minuten later te verdubbelen.

LVV VKG 01

De tweede helft was zaak om de wedstrijd op slot te doen en de 3 punten thuis te houden. Maxhuni scoorde 2 doelpunten, Vanpol legde er eveneens 2 in het mandje en ook Dilissen wist te scoren. Kers op de taart was voor Jacobs die met zijn derde van de avond de 8-0 eindscore op het bord zette.

LVV - VKG 02

Aanstaande zaterdag speelt LVV de uitmatch bij eerste achtervolger Kabouters Opglabbeek A. De topper van de speeldag.

Opstellingen:

LVV: Creemers, Boonen, Winkel (75’ Vanden Boer), Vandenberk, Meeus, Maxhuni (81’ Maes), Vanpol, Van Driessen, Van Och (70’ Vanderhoydonks), Jacobs, Dilissen

GESTEL: Jolling, Pollaris, Saenen, E. Zevne, K. Zevne, Baute, Pieters, Akif (58’ Özpoyraz), Lieten (70’ Jansen), Manus, Ceuppens (75’ Peeters)

LVV - VKG 03

DOELPUNTEN:
35’ en 40’ Jacobs 1-0 en 2-0, 66’ Maxhuni 3-0, 68’ Vanpol 4-0, 78’ Maxhuni 5-0, 84’ Vanpol 6-0, 86’ Dilissen 7-0, 89’ Jacobs 8-0

GELE KAARTEN: Van Och, E. Zevne, K. Zevne, Ceuppens, Akif

SCHEIDSRECHTER: Paul Janssens