Tornooien en sportkampen

Lutlommel VV organiseert in de maand mei (6 mei 2023) de Lutlommel VV Soccercup voor U10 en U 11 ploegen op (inter)provinciaal en gewestelijk niveau telkens in een afzonderlijke tornooivorm.

De unieke tornooivorm leidt tot een ultieme beleving bij de jonge voetballertjes. Elk spelertje blijft tot de allerlaatste seconde in de running om een tornooi te kunnen winnen of op het podium te kunnen staan met zijn team.

De eerste editie in 2022 was goed voor meer dan 50 teams en meer dan 100 wedstrijden.

Daarnaast organiseert Lutlommel VV ook een Startdag, de eerste zaterdag in de maand augustus en dit voor teams U7 tot en met U13. Op die dag organiseert de club ook een Multimove voor U6.
 
De laatste zaterdag van de maand augustus is er de traditionele Lutlommeldag waarbij voor elk jeugdteam van de club de voorbereiding afgesloten wordt met een oefenwedstrijd ‘in eigen huis’ tegen een leeftijdscategorie van een andere club.

Daarnaast neemt de jeugdopleiding ook graag en zoveel mogelijk deel aan tornooien georganiseerd door andere clubs. Dit zowel in de voorbereiding (augustus) als in het vrije paasweekend , als einde seizoenstornooien tijdens de maand mei.

Tijdens de winterbreak neemt de club deel aan indoortornooien voor de jeugdspelers.

Tijdens de paas- en zomervakantie gaan er voetbalkampen door op het sportcomplex van de club. Deze voetbalkampen worden georganiseerd door een partner, gespecialiseerd in voetbalkampen voor spelertjes vanaf U7 tot en met U13.

Tijdens de maand augustus vinden er ook trainingskampen plaats georganiseerd door teamtrainers.