LVV - Verbroedering

Afgelopen zaterdag de derby tegen Verbroedering met een diner en met als inzet de titel voor leider en thuisploeg. Mits winst va de thuisploeg, zou het een mooie avond worden met de titel als apotheose!

Welk elftal zou trainer Vanpol op de mat brengen? En vooral wie zal de doelpunten maken wanneer de topschutter zelf geschorst moet toekijken?

LVV-VERBR OPST

In de 18e minuut scoort Dilissen de 1-0 waardoor de thuisploeg het pad richtig overwinning en titel effent. Een groot toeschouwersaantal (ca. 750) woont de wedstrijd bij en merkt dat het een zenuwachtige partij is. LVV kan de score niet meteen verder uitdiepen, waardoor een tegentreffer het titelfeest kan vergallen.

LVV - VERBR Toeschouwers

(Copyright Robert Boons)

Tot Dilissen zijn moment gekozen acht om zijn 2e van de avond te scoren: enthousiasme langs alle kanten van het veld. Echter nog 20 à 25 minuten op de klok en een zucht van opluchting toen de aansluitingstreffer op de lat viel.

LVV-VERBR Wissels

Na het laatste fluitsignaal kan de feestnacht beginnen en dat is meer dan terecht: na 24 speeldagen is Lutlommel VV de allereerste kampioen van het land van dit voetbalseizoen. De fiere leider behaalde liefst 67 punten: slecht één gelijkspel en één nederlaag in combinatie met 22 overwinningen. Dat resulteert in een score van 93%. Dat is een uitmuntend rapport!