LVV - KFC Ham Uited

Het centrale thema van deze wedstrijd is afscheid. Na deze wedstrijd nemen we afscheid van derde provinciale. Op deze laatste voetbalavond van het seizoen nemen we afscheid van 4 spelers die stoppen met voetballen. Maar vooraleer we afscheid nemen, hadden de U6 en de U8 de eer om op te mogen lopen met de eerste ploeg.

LVV U6-U8 oplopen

Alvorens de wedstrijd op gang gefloten wordt, eren we de spelers die na dit seizoen stoppen met voetballen. Timo Swinnen stopt met voetballen en dit na 3 seizoenen op Lutlommel. Bedankt Timo!

Timo Swinnen

Nick Van Driessen stop ook met voetballen na dit seizoen. Nick heeft in totaal 5 seizoenen voor LVV gespeeld en dit in 2 passages. Bedankt Nick!

Nick Van Driessen

De derse in het rijtje die stopt met voetballen is ons betrouwbaar sluitstuk, doelman Gerben Hoeks, aangesloten sinds 2005 bij Lutlommel VV en houdt er (tijdelijk?) mee op na 19! seizoen bij ons te hebben gevoetbald! Een dikke merci Gerben!

Gerben Hoeks

En last but not least; ook Daan Vanden Boer stopt er mee. Daan speelt sinds 2014 bij Lutlommel VV en speelde in die tijd liefst 220 wedstrijden en wist daar 65! keer te scoren voor LVV. Bedankt voor alles Daan!

Daan Vanden Boer

De wedstrijd zelf was een aangenaam schouwspel; een leuke seizoensafsluiter die met de nodige doelpunten werd opgeluisterd. Met als belangrijkste wapenfeiten: Niels Vanpol die opnieuw 3 maal wist te scoren en zo op een totaal van 42 doelpunten strandt. Daan Vanden Boer die als kapitein aan de wedstrijd begon, wist te scoren vanop de stip en een waardig afscheid kreeg met zijn applausvervanging in de 86e minuut. Een welgemeend applaus was zijn verdienste.

Nick Van Driessen kreeg eveneens zijn applausvervanging in de 82e minuut terwijl Timo Swinnen in de 86e minuut mocht invallen en ook op die manier een paar minuten heeft mogen meedoen in zijn afscheidsmatch.

LVV afscheid 2024

Bedankt voor alles mannen!

LVV Ham 01

Doelpunten: 10' Vanpol 1-0, 18' Elsen 1-1, 21' Elsen 1-2, 37' Vanden Boer 2-2, 57' Vanpol 3-2, 60' Elsen 3-3, 65' Meeus 4-3, 90' Vanpol 5-3,

Gele kaarten: 17' Winkel, 58' Vanderhoydonks, 77' Van Driessen,

Scheidsrechter: Sep Leurs